O NAMA

Naša vizija je da razvijemo modernu, inovativnu i efikasnu međunarodnu kompaniju koja proizvodi i distribuira visoko kvalitetne proizvode, odgovarajući brzo, efikasno i odgovorno na zahteve tržišta i samih potrošača.

kontaktirajte nas

Preduzeće FERO-MEDIKA je osnovano 1992. god. kao društvo sa ograničenom odgovornošću.

Specijalizovano je za proizvodnju i inžinjering  u oblasti osvetljenja i uređenja eksterijera i enterijera. Sedište preduzeća je u Veterniku 1,5 km. od Novog Sada (prema Bačkoj Palanci).

Posedujemo mašinsku obradu, bravarsku radionicu za ručnu obradu odlivaka i modelarsku radionicu za izradu modela za livenje, radionicu za elektrostatičko nanošenje praha (plastifikacija), radionicu za proizvodnju plastičnih kugli za rasvetu i radionicu za izradu kovanih ograda i elemenata od gvožđa.

FERO-MEDIKA Vam nudi više od 500 različitih proizvoda kao što su: dekorativni rasvetni stubovi, parkovske svetiljke, dekorativne svetiljke raznih veličina i oblika, livene česme, poštanska sandučad, parking stubovi, vrtne garniture, ukrasne korpe za otpatke, kafanski i barski stolovi i čelični rasvetni stubovi. Vek trajanja svih proizvoda je neograničen. Osnovni materijal je SILUMIN dok je izbor boje po želji poručioca.

MISIJA

Dekorativni proizvodi „Fero-Medike“ posvećeni su ulepšavanju okoline i stvaranju prijatnog ambijenta, kako na javnim gradskim površinama tako i na privatnim posedima. Naša odgovornost je da proizvodimo proizvode visokog kvaliteta,jedinstvenog dizajna,po pristupačnim cenama i prilagođene individualnim potrebama kupaca.

VIZIJA

Naša vizija je da razvijemo modernu, inovativnu i efikasnu međunarodnu kompaniju koja proizvodi i distribuira visoko kvalitetne proizvode, odgovarajući brzo, efikasno i odgovorno na zahteve tržišta i samih potrošača. Želimo da pomoću optimizacije i automatizacije poslovnih i radnih procesa razvijemo kompaniju koja će postati lider na Balkanu u ovoj privrednoj oblasti.

IMATE PITANJE ZA NAS?

Pozovite nas ili nas kontaktirajte putem kontakt forme ili e-maila, bez ikakvih obaveza, tek da razmenimo mišljenja i iskustva...